WEBÁRUHÁZUNK ZAVARTALANUL ÜZEMEL! ÜZLETÜNK A KORMÁNY 104/2021. (III. 5.) KORM. RENDELETE ÉRTELMÉBEN 2021.03.08-04.06 -IG ZÁRVA TART.

Lust Date - társasjáték pároknak

Lust Date - társasjáték pároknak.

Páros szexjáték.
A játék egy pár részére készült, de ha merészen egy harmadik résztvevőt is becsempészel az ágyba,
biztosan megtalálod a módját, hogyan használd.
A játék során döntitek el, hogy a feladatok közül melyik felel meg jobban ízléseteknek. A lágyabb, inkább a partner megismerését szolgáló feladatokat hajtjátok végre, vagy a merészebb ötleteket kedvelitek inkább. Bármikor változtathattok. Már a játék elején, de akár közben is kerülhettek a bujaság birodalmába.
Minden játékkártyán két feladat található, a játékos ezek közül választhat. Így a játék lehet egy egyszerű, kellemes elfoglaltságot nyújtó szexi játék, vagy egy igazi erotikával és népszerű fantáziákkal fűszerezett szexkaland.
A játék célja a jutalomkártyák megszerzése. Az ajándék kártyákon található szexjutalmak rögtön a játék végén beválthatók, vagy elraktározhatók későbbre és napokig kellemes kényeztetésben lehet része a nyertesnek. A nyertes az ajándékkártyákból úgy állíthatja össze szexi kívánságait, ahogyan eddig csak álmaiban.
 
A játék tartalmaz:
 
24 db jutalomkártyát, mindegyik kártyán két felirattal. Egyik a kezdő párok ismerkedésében segít, a másik merészebb és intimebb.
72 db feladatkártyát, szintén két feladattal, a kezdő és a haladó szerelmesek részére.
A játék bátran használható olyan még kezdő partnerkapcsolatban is, ahol túl nagy merészség lenne lerohanni a partnert a szex-el kapcsolatos feladatokkal. De aki buja érzéki estékre vágyik, az is megtalálja számításait. 
 

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Lust Date - társasjáték pároknak

  • : 9
  • Cikkszám: 5998323605048
  • Készletinfó: Készleten
0 Product(s) Sold
  • 5.990 Ft

TAG-ek: Lust Date - társasjáték pároknak, Vicces ajándékok, Intim kellékek