WEBÁRUHÁZUNK ZAVARTALANUL ÜZEMEL! ÜZLETÜNK A KORMÁNY 104/2021. (III. 5.) KORM. RENDELETE ÉRTELMÉBEN 2021.03.08-04.06 -IG ZÁRVA TART.

Páros élvezet - gésagolyó

Páros élvezet - gésagolyó.

Műanyag bevonatú páros kéjgolyók madzagra fűzve,belső golyóval,melyek segítenek a hüvelyizom erősítésében.
 
A Gésa golyó, tulajdonképpen két súly melyeket egy fonallal egymáshoz erősítettek. A hüvely-be helyezés után össze kell szorítani a medencefenék izomzatát és így kell benntartani a golyókat.
 
A gésagolyó-t nem orgazmus kiváltására, hanem az izmok tréningeztetésére, az ideg pályák jobb működtetésére, a kéjérzet fokozására használták.
 
Ha megfelelően használja valaki a gésagolyó-t, akkor az izmok erősödnek és javul az izmok koordinálása.
A hüvelyizom egy olyan csodálatos része testünknek, amely a legkisebb (kisujjnyi) és a legnagyobb 25 cm 50 vagy akár 60 mm átmérőjű hímvessző-t is meg kell, hogy tartson.
 A másik fontos pedig az izom mozgással szerzett gyönyör magunknak és partnerünknek. Gondold csak végig, ugyan így technikázhatsz, ha egy férfi vevő rá. A mélyen hüvely-be dugott hímvessző-t lassan húzni kell kifelé,
 neked pedig meg kell akadályozni a hüvelyizommal,
 hogy kihúzhassa. Ezt akkor lehet a legjobban végre hajtani, 
ha a férfi is erős kitolással vért pumpál a makkjába, majd mikor kifelé húzza megfeszíti a PC-jét, hogy a makkból ne áramolhasson vissza a vér. Komolyan mondom, kis gyakorlás után szinte lehetetlen kihúzni, mert szinte fáj, de fantasztikus kéj érzés.
 

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Páros élvezet - gésagolyó

  • : 4
  • Cikkszám: 4890888073342
  • Készletinfó: Készleten
0 Product(s) Sold
  • 1.500 Ft

TAG-ek: Páros élvezet - gésagolyó, Gésagolyók, Női izgatók